Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Het Bewonersplatform bestaat uit betrokken bewoners van de buurt Oud Ambacht, met ieder een eigen bijdrage aan het platform. 
Periodiek is er een bijeenkomst waar allerlei zaken over de buurt besproken worden. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

  • Bent u graag op de hoogte van wat er speelt in de buurt?
  • Heeft u een initiatief voor de buurt?
  • Wilt u een bijdrage leveren aan het Bewonersplatform?

Neem contact met ons op! We vertellen graag waar we mee bezig zijn en nodigen u graag uit eens een vergadering bij te wonen.

Kees Clement

Algemeen bestuurslid & secretaris

Geboren in de Oostwijk, maar woont als sind 1976 in Oud Ambacht. Een van de oprichters van het Bewonersplatform. Houdt zich vooral bezig met coördinatie, contacten met de gemeente, verkeer/parkeren en duurzaamheid.

Hermine Koning

Algemeen Bestuurslid & diverse werkgroepen

Sinds 1979 woonachtig in Vlaardingen Ambacht. Een van de oprichters van het Bewonersplatform en lid van het bestuur. Actief bij de buurtbezem, de activiteiten voor ouderen en jongeren en vaste notulist bij vergaderingen.

Loek Snijders

Algemeen Bestuurslid & Penningmeester

Vanaf het begin bij het Bewonersplatform. Mijn ouderlijk huis is alweer 25 jaar mijn (t)huis, na 18 jaar buiten Vlaardingen. Ga voor wel en wee van de wijk met o.a. (mede)organiseren van evenementen.

Rianne Noorda

Adviseur & PR (Social Media & Advertising)

Bij het platform gekomen om te ondersteunen bij de PR. Beheerder van de facebookgroep en samen met Rick bezig om ook op andere manieren te laten weten wat er in de wijk, en vanuit het platform gebeurt. Daarnaast ben ik bezig geweest met de aanleg van boomtuintjes en is er in de zomer van dit jaar het foodtruck- en muziekfeeste Meet & Meals georganiseerd. Hopelijk gaan we dit nog vaak herhalen!

Rick Mostert

Adviseur & PR (Website)

Geboren en getogen in Ambacht. Sinds 2019 aangesloten bij het Bewonersplatform. Ondersteunende rol in de PR. Houdt zich vooral bezig met de website van Bewonersplatform Oud Ambacht.

Suzan Nout

Adviseur & Activiteiten en Projecten

Sinds 1981 woonachtig in Vlaardinger Ambacht. Vanaf het begin bij het Bewonersplatform. Actief bij de activiteiten voor ouderen en jeugd en bij evenementen op het Bordesplein. Contactpersoon voor Vlaardingen in Beweging.