(Bijna) coronavrije Sportzomer 2021

Deze zomer lijkt corona enigszins onder controle te zijn en kunnen we weer iets meer ondernemen. De toekomst is echter nog onzeker. Komt er een derde golf in het najaar? Zal het sociale leven weer ingeperkt worden? Vragen waar we geen antwoord op kunnen geven en waar onze invloed beperkt is.

Waar we wel invloed op hebben, is wat we nu doen in de periode van versoepelingen. Kom uit je huis, zoek elkaar op, onderneem leuke dingen of organiseer iets leuks in de buurt. (uiteraard volgens de geldende maatregelen) Laten we na een moeilijk jaar waar wij als buurt hebben laten zien creatief en ondernemend te zijn de zomer vieren met gezelligheid, saamhorigheid en plezier, het leven weer vieren en de eenzaamheid doen verdwijnen.

Vind je het lastig iets te verzinnen met elkaar, maar voel je wel de behoefte? Gebruik de Sportzomer 2021 als inspiratie. We zitten op dit moment midden in het Europees Kampioenschap voetbal wat de straten oranje kleurt en mensen weer samenbrengt. Dit is echter niet het enige sportevenement waar we van kunnen genieten deze zomer, er is voor ieder wat wils.
Wat dacht je van:
– De Tour de France van 26 juni tot en met 18 juli
– Wimbledon van 28 juni tot en met 11 juli
– De Olympische Spelen van 23 juli tot en met 11 augustus
– EK volleybal (vrouwen) van 15 augustus tot en met 30 september
– De Paralympische Spelen van 25 augustus tot en met 3 september
– US Open van 30 augustus tot en met 12 september
– Formule 1 GP van Nederland van 3 september tot en met 5 september
– EK wielrennen in Italië van 8 september tot en met 12 september
– WK wielrennen in België van 19 september tot en met 26 september

Al is het een sport waar je minder in geïnteresseerd bent, ga met elkaar genieten van het ‘wij’ gevoel! Deze zomer is het weer Oranje Boven!

Tot snel!
Bewonersplatform Oud Ambacht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *