De Smaak van Ambacht

Ervaar een culinair avontuur op zaterdag 23 september tijdens het betoverende evenement: “De Smaak van Ambacht”!

Laat je zintuigen prikkelen op het sfeervolle Burgemeester de Bordesplein in Vlaardingen, waar ambachtelijke smaken en livemuziek samensmelten tot een onvergetelijke avond van 16.00 uur tot 21.30 uur.

Terwijl je geniet van heerlijke hapjes, vult de lucht zich met betoverende klanken van livemuziek. Laat je meevoeren door de melodieën en ritmes terwijl getalenteerde artiesten het podium betreden om je avond nog specialer te maken. Dans, zing mee of ontspan gewoon en laat de muziek je ziel raken.

Het pittoreske Burgemeester de Bordesplein wordt voor één avond omgetoverd tot een bruisende ontmoetingsplek voor fijnproevers en muziekliefhebbers. Of je nu met vrienden, familie of als stel komt, De Smaak van Ambacht belooft een gezellige en ongedwongen sfeer waarin je kunt genieten van lekker eten, geweldige muziek en elkaars gezelschap.

Mis dit unieke evenement niet en reserveer 23 september in je agenda voor een avond vol ambachtelijke smaken en culturele verrijking. Kom langs tussen 16.00 uur en 21.30 uur op het Burgemeester de Bordesplein in Vlaardingen en laat je verrassen door De Smaak van Ambacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *