Gemeentenieuws: Beslis mee voor de Speelplek Landje van Chardon (Prins Hendriklaan/ Wilhelminasingel)

Bericht vanuit Gemeente Vlaardingen:

Zoals je hebt gezien gaan we de speelplek aan de Prins Hendriklaan verwijderen. Door opkomende worteldruk is de valondergrond onvoldoende veilig, helaas is het niet mogelijk om dit probleem te verhelpen. Gelukkig is er goed nieuws: Ter compensatie krijgt de speelplek aan de Wilhelminasingel een uitbreiding! Om de nieuwe inrichting te bepalen horen we graag jouw mening. Wil je bijvoorbeeld een supergaaf klimrek of een kruipbuis? Laat het ons dan weten. Ook andere suggesties zoals extra bankjes of sporttoestellen zijn natuurlijk van harte welkom. 

De enquête is gericht aan iedereen van 0 tot 100+ jaar. Het invullen kost ongeveer 2 minuten en kan tot en met 05/04/2023.

https://vlaardingen.nl/Onderwerpen/Openbare_ruimte_en_duurzaamheid/Spelen_in_Vlaardingen/Meedenken_over_spelen_recre_ren/Enqu_te_spelen_recre_ren_in_de_Prins_Hendriklaan

2 gedachten over “Gemeentenieuws: Beslis mee voor de Speelplek Landje van Chardon (Prins Hendriklaan/ Wilhelminasingel)”

  1. Marian Verver

    Het basketbal/ voetbalveld blijft toch wel? Dat wordt dagelijks gebruikt!
    Een speeltuin die kinderen uitdaagt voor elke leeftijd.
    Sportattributen voor fitness ook welkom.

  2. Marianne Muilwijk

    Helemaal eens met de reactie van Marian Verver. Basketbal/voetbalveld moet blijven. Misschien ook wat eenvoudige speelhoekjes zoals knikkerbaan of hinkelbaan, iets met water voor in de warmere maanden, en sport attributen voor de wat oudere jongeren. Het lijkt me mooi als het nog meer een soort ontmoetingsplek kan worden waar kindjes met elkaar spelen, ouders elkaar ontmoeten (dus iets meer banken) en de wat oudere jeugd kan sporten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *