Bouwbericht BAAK – nacht- en weekendwerkzaamheden en afsluitingen A20 ri. Rotterdam

Voor de Blankenburgverbinding verbreden we de A20 van 2 naar 3 rijstroken per rijrichting. In september en oktober hebben we de A20 richting Hoek van Holland verbreed. In oktober, november en december verbreden we de rijbaan richting Rotterdam. 

We werken regelmatig in de nacht en in het weekend. We vernieuwen al het asfalt, vervangen voegovergangen bij viaducten, plaatsen vangrail en leggen een extra rijstrook aan. In november werken we twee weken in de nacht in de middenberm van de snelweg voor het vernieuwen van de vangrail. De verschillende werkzaamheden zorgen voor geluid in de omgeving. Voor de werkzaamheden zijn afsluitingen noodzakelijk. Vooral in de weekenden wordt het dan druk op de lokale wegen, volg de hoofdomleidingsroutes of kies voor alternatief vervoer. In het bouwbericht in de bijlage leest u meer over het werk, de hinder, de afsluitingen en omleidingen.  

In december zijn de meeste werkzaamheden voor de verbreding van de A20 klaar. In 2023 verleggen we aan de zuidkant nog de afrit naar de Marathonweg, werken we aan geluidschermen ten westen van de Westwijk en voeren we laatste restpunten uit. Hiervoor zijn mogelijk afsluitingen noodzakelijk. In 2023 informeren we u hierover.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar omgeving@baakbbv.nl. Als u geen bouwberichten van BAAK meer wilt ontvangen, dan kunt u zich via hetzelfde e-mailadres hiervoor afmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *