Gemeentenieuws: Stem voor de Speelplek Anthony Knottenbeltsingel (Goudsesingel)

Bericht vanuit Gemeente Vlaardingen:

Op de Anthony Knottenbeltsingel kon je altijd goed spelen. Voor de jongere kinderen waren er speeltoestellen en de oudere kinderen maken graag gebruik van het sportveldje bij deze speelplaats. Door een storm in 2022, zijn de speeltoestellen flink beschadigd. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, heeft de gemeente ze toen verwijderd. Hoogste tijd voor iets nieuws!

We gaan op deze locatie soortgelijke toestellen neer zetten als er stonden. Dat doen we omdat die toestellen voor kinderen van verschillende leeftijden geschikt zijn. Dat vinden we belangrijk omdat er in de omgeving relatief weinig andere speelgelegenheid is. Daarom willen we graag dat kinderen van verschillende leeftijden hier terecht kunnen. We hebben een ontwerp laten maken met 3 toestellen: voor de kleintjes een veerwip en een speelhuisje, voor de groteren een uitdagender speeltoestel. Graag leggen we aan de bewoners (jong en oud) de vraag voor welke van de 2 voorgestelde kleurrijke combinaties de voorkeur heeft ? Laat het voor 7 november 2022 weten via de poll!

https://www.vlaardingen.nl/Onderwerpen/Openbare_ruimte_en_duurzaamheid/Spelen_in_Vlaardingen/Speelplek_Anthony_Knottenbeltsingel

3 gedachten over “Gemeentenieuws: Stem voor de Speelplek Anthony Knottenbeltsingel (Goudsesingel)”

 1. Graag het voetbalveldje ook moderniseren. Er wordt veel gebruikt van gemaakt, mijn zoon voetbalt er dagelijks. Misschien een soort panna veldje zoals bij cwo of een cruijf court voetbalveld.
  (Thv busbaan).

 2. Graag het voetbalveldje ook moderniseren. Er wordt veel gebruikt van gemaakt, mijn zoon voetbalt er dagelijks. Misschien een soort panna veldje zoals bij cwo of een cruijf court voetbalveld.
  (Thv busbaan).

  1. BewonersplatformOudAmbacht

   Hoi Huib, jammer genoeg staat dit niet op het programma van de gemeente en hebben wij hier ook geen invloed op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *