Gemeentenieuws: Uitslag stemming Speelplek Anthony Knottenbeltsingel (Goudsesingel)

Bericht vanuit Gemeente Vlaardingen:

Op de Anthony Knottenbeltsingel kon je altijd goed spelen. Voor de jongere kinderen waren er speeltoestellen en de oudere kinderen maken graag gebruik van het sportveldje bij deze speelplaats. Door een storm in 2022, zijn de speeltoestellen flink beschadigd. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, heeft de gemeente ze toen verwijderd. Hoogste tijd voor iets nieuws!

We gaan op deze locatie soortgelijke toestellen neer zetten als er stonden: een ‘veerkip’en een speelhuisje voor de kleintjes en een combinatietoestel voor de groteren. Dat doen we omdat die toestellen voor kinderen van verschillende leeftijden geschikt zijn. Dat vinden we belangrijk omdat er in de omgeving relatief weinig andere speelgelegenheid is. Buurtbewoners konden dit najaar kiezen tussen 2 opties. Veel bewoners brachten hun stem uit en kozen met overgrote meerderheid (meer dan 80%) voor de tweede optie. Naar verwachting kunnen de speeltoestellen in 2023 geplaatst worden.

https://www.vlaardingen.nl/Onderwerpen/Openbare_ruimte_en_duurzaamheid/Spelen_in_Vlaardingen/Speelplek_Anthony_Knottenbeltsingel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *